СКЪПИ КЛИЕНТИ И ПРИЯТЕЛИ, ПОРАДИ СЕЗОННА НАТОВАРЕНОСТ Е ВЪЗМОЖНО ЗАБАВЯНЕ С 2-3 ДНИ В ОБРАБОТКАТА НА ПОРЪЧКИТЕ .
КОЛЕДНИТЕ ПОРЪЧКИ МОЛИМ ДА БЪДАТ С РЕАЛНАТА ЖЕЛАНА ДАТА НА ДОСТАВКА ПРЕЗ ДЕКЕМВРИ

Какво търсиш днес?

Нашите продукти

От самото създаване на "Modica Artisan Chocolates" ние спазваме основополагащ за работата ни принцип:

Винаги да работим с най-качествените продукти на пазара

С времето открихме най-добрите производители на животинска сметана, тахани, ядки, плодови пюрета, краве масло, мед, сушени плодове, етерични масла и какаово масло. Работим само с висококачествен алкохол за влагане в пълнежите - коняк, джин, уиски, ром, Бейлис.

Шоколадът, който ползваме, е най-добрият белгийски и френски шоколад. Таханите, етеричните масла, сушените плодове и ядките в основната си част са от български производители, с които имаме паметни партньорства и се гордеем с това.

Тъй като сме един отличен екип шоко-центрици, суровините ни една по една са прецизно тествани в нашата лаборатория за рецепти. 

Разнообразието в каталога ни е предизвикателство, когато трябва да изберете както да сложим в кутията ви, затова винаги можем да ви помогнем в избора.

Насладете се на нашите шоколадови бонбони, шоколадови барчета, течен шоколад, както на изключителната кутия с органик бонбони по авторска рецепта - кутия "Marrone Chocolates".

Всички наши продукти се изработват ръчно от опитните ни шоколатиери в ателието ни.

Всяка поръчка приемаме като уникална и специална и опаковаме в луксозна кутия.

Доставката е в специална транспортна кутия, която предпазва продукта и той ще пристигне при вас във вида, в който сме го изпратили.

За нас всеки ваш празник е кауза и можете да ни се доверите. Комуникацията с нас е лесна и бърза, проявяваме гъвкавост и при възможност можем да реагираме веднага.

 

Ваши,
Modica Artisan Chocolates
тел 0895410277
имейл: modicachoco@gmail.com