СКЪПИ КЛИЕНТИ И ПРИЯТЕЛИ, ПОРАДИ СЕЗОННА НАТОВАРЕНОСТ Е ВЪЗМОЖНО ЗАБАВЯНЕ С 2-3 ДНИ В ОБРАБОТКАТА НА ПОРЪЧКИТЕ .
КОЛЕДНИТЕ ПОРЪЧКИ МОЛИМ ДА БЪДАТ С РЕАЛНАТА ЖЕЛАНА ДАТА НА ДОСТАВКА - ПО ВЪЗМОЖНОСТ ДАТАТА ДА Е ПРЕЗ ДЕКЕМВРИ

Какво търсиш днес?

Доставка и плащане

Всеки от нашите клиенти е уникален и има различни възможности и предпочитания. За да отговорим на потребностите му, ние от Модика се стремим да предлагаме широк избор от възможности за доставка и плащане, като същевременно се съобразяваме с предоставените ни технически изисквания и възможности.

За доставка на продуктите ни, ние се доверяваме на Еконт, с които работим съвместно от 6 години в посока да предложим бърза и качествена доставка, без неприятни изненади, на нашите клиенти.

Всяка пратка се изпраща с код за проследяване, чрез който можете да следите статуса на доставка в реално време онлайн в сайта на Еконт или в приложението Econt на вашия телефон.

Всяка поръчка с избрана опция за доставка “До офис на Еконт” и “До адрес” се изпраща с опция “Преглед”.

Цена на доставка

Доставката на поръчаните от теб продукти е фиксирана и зависи от опцията, която си избрал:

  1. До офис на Еконт - 5,90 лв.
  2. До адрес по твое желание - 8,00 лв.

Време за доставка

Времето за доставка отнема средно 2 работни дни след потвърждение на поръчката.

Всички поръчки, направени извън работно време, през уикенда или по празници, се обработват в първия работен ден след деня на получаване на поръчката.

Запазваме си правото да забавим доставката до 5 работни дни, като предварително наш служител ще се свърже с вас да ви уведоми. Това се случва много рядко, в случаите, когато имаме голяма натовареност или куриера не може да обслужи навреме пратката.

Начина на плащане

За да ви предложим разнообразие от платежни методи, си партнираме с Paysera. В момента на нашия сайт можете да заплатите вашата поръчка с:

  • Наложен платеж
  • Кредитна/дебитна карта
  • Други платежни методи, предлагани от партньора ни Paysera