Какво търсиш днес?

Занаятчийски шоколади

Занаятчийско бутиково Ателие "Modica Artisan Chocolates" е място, отдадено на шоколада във всички негови превъплъщения и форми.

Клиентите за нас

Здравейте!
Искам да Ви благодаря най-сърдечно за перфектно изпълнената поръчка! Вие, екипът Ви и организацията на доставката, която предоставяте на клиентите си са безупречни!Благодарение на Вас, празникът на много скъп за мен човек, който е далече в момента - моята майка стана незабравим! Адмирации и много успехи, който несъмнено ще Ви съпътстват, щом работите с такова старание и ❤️!Със сигурност ще поръчам отново и ще продължавам да Ви препоръчвам!
Поздрави Елена Иванова

Много професионални, навреме и безкомпромисни в навременната комуникация! Препоръчвам!

За пореден път се доверихме на Бонбони Modica Artisan Chocolates.Бонбоните са прекрасни както на вкус така и на външен вид. Благодарим ви,че направихте празника ни още по сладък !!!Радост за окото и на сетивата!!! Препоръчвам с две ръце!!!🙂

Страхотни са тези хора от Модика!!! Въпреки, че ги побърках с какви ли не прищявки в извънработно време - беше ми угодено на всичко!!! Бонбоните дойдоха навреме(суперскоростно:)) и са много красиви!!! Благодаря!!! Успешен бизнес!!! Препоръчвам тази фирма горещо!!! Мир и любов!!!

От 6 години поръчвам бонбони и шоколади от Modica Artisan Chocolates както за лична употреба, така и за наши корпоративни клиенти. Изключително съм впечатлена от качеството и от отношението. Също така, че това е български бранд! И че почти всичко се прави ръчно, рецептите са авторски, а вкусовете са много голям избор. Личният ми фаворит е Био кутията Marrone Chocolatesv - уникална е!

Елегантна и стилна бонбониера и перфектно изпълнение на поръчката!

Ние сме Модика

Занаятчийско бутиково Ателие "Modica Artisan Chocolates" е място, отдадено на шоколада във всички негови превъплъщения и форми.

Майстор-шоколатиер Гергана Мутафис и екип ви канят в оазис на цветове, вкусове, красив дизайн и изтънчено изпитание на сетивата.

Научи повече